Vedúci pekárenskej výroby - Humenné
-zodpovednosť za efektívne využívanie fondu pracovnej doby a za plnenie výkonnostných noriem na stredisku
- koordinovať (organizovať, riadiť a kontrolovať) prácu na zverenom stredisku
- dbať na presnú dochádzku podriadených do práce, efektívne využívanie pracovnej doby, plánovanie dovoleniek zamestnancov
- zodpovedať za organizáciu výroby a hospodárenie tak, aby stredisko dosahovalo pozitívne výsledky z hľadiska rentability a zisku
- zodpovedať za plnenie výrobného príkazu čo do množstva a kvality
- zodpovedať za výrobu, zverený majetok, suroviny, pomocný materiál, hotové výrobky, palivo, predmety postupnej spotreby, obaly vlastné a cudzie a základné prostriedky.
- organizovať výrobné porady so všetkými zamestnancami strediska, na ktorých sa riešia problémy organizácie práce, kvality výroby
- v plnom rozsahu zodpovedať za kvalitu výrobkov
– vyrobených a expedovaných na stredisku. Ste plne zodpovedný za predávanie kvalitných výrobkov do expedície.
- zodpovedať za riadny chod a vyčistenie strojov a zariadení. V prípade poruchy, ste povinný o tom bezodkladne upovedomiť údržbára, vrátane svojho nadriadeného.
- zodpovedať za dodržiavanie hygienických predpisov zamestnancami, za hygienu prepravných obalov a pracovného náradia
- zodpovedať za dodržiavanie bezpečnostných predpisov na pracovisku
- plniť a zabezpečovať ostatné príkazy nadriadených pracovníkov
- pravidelne spolupracovať a v prípade potreby konzultovať a riešiť vzniknuté problémy s priamym nadriadenými
Podmienky:
- práca PO. -PIA od 06:00 do 14:00 + pohotovosť
- k základnej mzde + prémie (na základe vykonanej práce)
- vyučenie v potravinárskom odbore, resp. pracovné skúsenosti s prácou v potravinárskom podniku
Výhody:
- zvýhodnené ceny pekárenských a cukrárenských výrobkov