Kuchár
ŠPECIÁLNA PONUKA na SK ✨
BRIGÁDA / TPP / ŽIVNOSŤ
HLADÁM k sebe do podniku v Pezinku ambiciózneho, komunikatívneho a sympatického kuchára, najlepšie nefajčiara, ktorého práca v prvom rade baví a napĺňa a je jeho koníčkom. Vie si zrátať 5+5 a vie viesť tím. PONÚKAM voľnú ruku aj pri príprave sezónnych jedál. Stabilná a dlhoročná práca garantovaná. Každo-ročne zdvíhanie platu. Možnosť ubytovania .
Nástupny plat je vec dohody .
Môžeme začať od 2000€ a vyššie NETTO za 180h/m.
Krátky dlhý / týždeň 10:00 - 22:00
Možnosť privirobenia na BBQ
Všetko záleží od zručnosti a skúsenosti. .
Každý dobre vieme, že podnik robí nie len majiteľ, ale hlavne kvalitný a seriózny personál.
Nehľadám žiadneho Michelina, kecalka ani menučkového kuchára. Potrebujem férového parťáka ktorý vie pripravit a nadizajnovať klasické chutné jedlá ktoré budú mať šmrnc, chuť a štýl. Miesto je ideálna pre makača ktorého je príprava jedál vášeň, miluje čerstvé bylinky, korenia, zeleninu, maldon a stále chce skúšať niečo nové.
Verím, že tu je zopár šikovných nadšencov ktorý hľadaju práve takéto miesto. Smeny sa dajú vždy prispôsobiť. Tak neváhajte sa ozvať. TERMÍN nástupu IHNEĎ, alebo od 1. 5. do 1. 6. 2024
Ak máte nejaké otázky pošlite mi prosím svoj životopis, alebo ma kontaktujte na:
WhatsApp +421 910 160 165
EMAIL ivan. torhan@gmail.com
Tak tiež počas sezóny mám k dispozícii svoju vlastnú organickú záhradu, sliepky. . a som ochotný časom podporovať napredovanie a seba rozvoj ✈️.
V ponuke máme:
Polievky, domáce Tagliatelle, burgre, steaky, šaláty. .
OČAKÁVAM:
Chuť pracovať v danom odbore
Príjemné vystupovanie
Precízne servírovanie
Hospodárenie a vzťah k používaným surovinám
Tímová spolupráca
Asertívny prístup
Zodpovednosť
Dochvíľnosť
Zásady správnej hygieny
Zdravotný preukaz
PRACOVNÁ NÁPLŇ:
- vedenie tímu
- organizácia práce
- zadeľovanie pracovných úloh
- riadenie objednávok
- konzultovanie objednávok tovaru s prevádzkarom
- sledovanie skladových zásob, dodržiavanie FIFO
- kontrola pracovných postupov
- zodpovednosť za výdaj jedál z kuchyne
- zodpovednosť za chod kuchyne
- sledovanie trendov v gastronómii a ich aplikácia
- zodpovednosť za dodržovanie určených noriem a postupov
- dodržiavanie hygienických štandardov a čistoty na pracovisku
Ďakujem aj za prípadne zdielanie ✌