
Zástupca vedúceho závodného stravovania
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Zabezpečovanie prevádzky v prevádzkových jednotkách a vybavovanie reklamácií a objednávok vrátane kontrolnej činnosti.Organizovanie výroby jedál vrátane určovania technologických postupov kalkulácií, zostavovanie vlastných receptúr a jedálnych lístkov.
Zabezpečovanie prevádzky zvereného úseku prevádzkovej jednotky.
Evidencia, nahlasovanie, vyhlasovanie stravy stravníkom. Denné uzávierky stravy a počty podľa jednotlivých menu výberoch k následnému normovaniu. Mesačná uzávierka vydaných jedál, sumáre podľa jednotlivých stredísk.
Podklady k fakturácii stravy a olovrantov, vystavenie faktúr.
Normovanie jednotlivých menu jedál podľa počtu prihlásených stravníkov.
Obstarávanie tovaru na základe a prepočte zostaveného jedálneho lístka, rozdelenie a usporiadanie podľa komodít a potreby dennej potreby.
Príjem tovaru do skladov, ich vizuálna kontrola nepoškodenia tovaru, dodržanie určených teplôt, správne množstvo a zhodnosť s dodacím listom, následné uskladnenie.
Kontrola surovín v skladoch ich dátum spotreby.
Výdaj tovaru zo skladov podľa vynormovaného množstva surovín a ich rozdelenie podľa menu jedál, následné usmernenie kuchára.
Zostavovanie jedálneho lístka podľa kritérií, označovanie alergénov a hmotnosti.
Dohliada na pravidelný odber vzoriek a ich evidencie.
Zamestnanecké výhody, benefity
Bohatý sociálny program, práca v stabilnej spoločnosti, možnosť kariérneho rastu- Odmeny pri pracovnom a životnom jubileu
- Vianočné odmeny
- Veľkonočný a vianočný balíček z výrobkov spoločnosti TG
- Vitamínové balíčky
- Zľavy na vlastné výrobky
- Výhody vo vybraných bankách (nižšie úrokové sadzby, zrušenie poplatkov za vybavenie)
- Zľava pri kúpe vozidla ŠKODA
- Finančné poradenstvo
- Príspevky na rekonvalescenciu vo vybraných zariadeniach
- Karta MULTISPORT
- Firemné kultúrne podujatie – TAURIS DAY
Informácie o výberovom konaní
Životopisy a motivačné listy zasielajte mailom na nižšie uvedenú mailovú adresu,Na pracovný pohovor budú pozvaní len uchádzači, ktorí spĺňajú uvedené požiadavky.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturitystredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
ekonomické vzdelanie , pomocný kuchár, kuchár - výhodouOsobnostné predpoklady a zručnosti
- manuálna zručnosť, flexibilita, ochota pracovať- platné osvedčenie o odbornej spôsobilosti na vykonávanie epidemiologicky závažnej činnosti podľa zákona č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon č. 355/2007 Z. z. “) - výhodou (ak nemá - urobí dodatočne)
Stručná charakteristika spoločnosti
TAURIS, a. s. je stabilná výrobno-obchodná slovenská spoločnosť, zaoberajúca sa výrobou a predajom mäsa a mäsových výrobkov, rýb a výrobkov z rýb a lahôdkových šalátov.Druh pracovného pomeru
plný úväzok-
Prečo hľadať prácu na HitPraca.sk?
Pracovné ponuky na e-mail
Každý deň nové ponuky práce Môžete si vybrať zo širokej ponuky pracovných miest: Naším cieľom je ponúknuť čo najširší výber Nechajte si zasielať nové ponuky e-mailom Reagujte na nové pracovné ponuky ako prví Všetky ponuky práce na jednom mieste (od zamestnávateľov, agentúr a portálov práce) Všetky služby pre uchádzačov o zamestnanie sú bezplatné Pomôžeme vám nájsť novú prácu