
Čašník v Messerschmidtovej kaviarni
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Obsluha hostí – každý čašník obsluhuje jemu určený rajón a sám aj účtujeNachystanie reštaurácie a rajónov na otvorenie
Prerozdelenie rajónov a rezervácií vedúcim smeny
Otvorenie prevádzky
Obed v rámci pracovného času
Obsluha hostí
Ukončenie dňa pod dohľadom vedúceho smeny
Zamestnanecké výhody, benefity
Práca krátky/dlhý týždeň, možnosť plánovania pracovných smienVyplácanie mzdy v stanovenom termíne – možnosť týždennej aj mesačnej výplaty
Nadčasy za príplatok
Preplácaná dovolenka, pn-ka sú samozrejmosťou
Žiadne pracovné zaškolenia zdarma
Zamestnanecké stravovanie 1, 80 eur/deň a zľava zo služieb počas voľna na sesterských prevádzkach
Obed v rámci pracovného času
Bonusový systém odmeňovania
Informácie o výberovom konaní
Naša spoločnosť pôsobí na gastronomickom trhu 20 rokov a momentálne zamestnáva 70 ľudí. Počas tohto obdobia sme sa pevne usadili na gastronomickom trhu hlavného mesta Bratislava – prevádzkujeme Biofarmu Príroda v Stupave, Slovak pub , Pizzeriu Europa, Bratislavskú reštauráciu Flagship a najnovšie bufet na Železnej studničke. V súčasnosti zamestnávame 70 ľudí s víziou rozširovať svoju pôsobnosť. Neváhajte a pošlite svoj životopis.Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
základné vzdelanieštudent strednej školy
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
gastronómia, zamestnávame aj pracovníkov bez vzdelania v oboreOsobnostné predpoklady a zručnosti
Hľadáme pracovitých a ambicióznych zamestnancov do stabilného kolektívu s dlhoročnými spolupracovníkmi, z ktorých mnohí sa dostali na naše managerske pozície práve z pozície čašníka. Spoločnosť, ktorá prevádzkuje Bratislavskú reštauráciu prevádzkuje viaceré gastronomické prevádzky, preto počas práce prihliadame na schopnosti a možnosti pracovníka. Zamestnávame i pracovníkov v strednom veku a mladé mamičky k obojstrannej spokojnosti.Stručná charakteristika spoločnosti
Naša spoločnosť pôsobí na gastronomickom trhu 20 rokov. Počas tohto obdobia sme sa pevne usadili na gastronomickom trhu hlavného mesta Bratislava – prevádzkujeme Biofarmu Príroda v Stupave, Slovak pub , Bratislavskú reštauráciu Flagship, Kláštorný pivovar a najnovšie bufet na Železnej studničke. Neváhajte a pošlite svoj životopis.Druh pracovného pomeru
plný úväzokBuďte prvý, kto sa na danú ponuku práce prihlási!
-
Prečo hľadať prácu na HitPraca.sk?
Každý deň nové ponuky práce Môžete si vybrať zo širokej ponuky pracovných miest: Naším cieľom je ponúknuť čo najširší výber Nechajte si zasielať nové ponuky e-mailom Reagujte na nové pracovné ponuky ako prví Všetky ponuky práce na jednom mieste (od zamestnávateľov, agentúr a portálov práce) Všetky služby pre uchádzačov o zamestnanie sú bezplatné Pomôžeme vám nájsť novú prácu